De website van BOTTARGA maakt gebruik van cookies.   Meer info   AKKOORD

 

Diepe Oesters – Klassiek 19,50 euro

Voorgerecht

lijn

Smeus – Handgepelde Garnaaltjes 21,50 euro

Voorgerecht

lijn

Tataki – Rundsvlees – Wakamé 19,50euro

Voorgerecht

lijn

Rilette – Gerookte Makreel – Notensla – Feta 19,50euro

Voorgerecht

lijn

Asperges – Vlaamse Wijze 19,50 euro / 24,50euro

Voorgerecht - Hoofdgerecht

lijn

Kabeljauw – Paksoi – Gele Curry – Noedels 27,50euro

Hoofdgerecht

lijn

Bleu Gegrilde Tonijn – Asperges – Gerookte Zalm – Pasta 27,50 euro

Hoofdgerecht

lijn

Kalfszwezeriken – Stoemp van Witloof - Mosterdsaus 29,50 euro

Hoofdgerecht

lijn

Charolais Burger – Whiskey Maple – Bacon & Cheese - Fries 20,50 euro

Hoofdgerecht

lijn

foto

Vorige pagina    Deze pagina printen